La nostra web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència d'usuari i mostrar contingut relacionat amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.
la casa de la teva vida construeix, reforma o millora

Història

Els origens d' Emili Macià Oller, S.L. com empresa de tipus familiar dedicada a la venda de materials per a la construcció es remunten a l'any 1958 com a expansió d'una antiga empresa dedicada majorment al transport d'aquest tipus de materials. Obre les portes del seu primer magatzem al C/ Mossèn Baldelló,8 de Sant Feliu de Codines.

L'any 1986 es trasllada a les noves instal.lacions de l'Avda.Castell de Montbui,17 , on actualment estem ubicats, ampliant considerablement el seu magatzem i incorporant una exposició dedicada a la ceràmica i també als sanitaris.

Corre l'any 1989 quan l'empresa EMILI MACIA OLLER,S.L. entra a formar part de GRUP GAMMA amb la qual cosa aconsegueix gaudir de les sinergies de pertanya a un grup de compres.

L'any 2001 degut al increment de demanda d'aquest tipus de materials no tan sols per part dels professionals sinó cada vegada més pel client particular que vol triar entre les mil i una propostes que ofereix el mercat de ceràmiques i sanitaris es decideix fer una total renovació de l'exposició ampliant-la i donant cabuda també a mobles, aixetes i complements de bany que es renoven constantment per tal de poder oferir les últimes novetats de qualsevol producte en tot moment.

Durant més de 50 anys de treball dia rera dia ens hem consolidat com a empresa de referència en el món de la construcció no tan sols a nivell comarcal, també a nivell provincial i regional, i es degut a aquest treball que podem oferir a els nostres clients el producte d'una dilatada experiencia en el món de la construcció.