La nostra web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència d'usuari i mostrar contingut relacionat amb les teves preferències. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús.
la casa de la teva vida construeix, reforma o millora

Política de privadesa

Avís legal i política de confidencialitat

1. Què necessitem
Segons el RGPD EU 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i de lliure circulació d’aquestes dades, l’informem que la nostra política de protecció de dades personals regeix l’ús i l’emmagatzemat de les seves dades.
EMILI MACIA OLLER,S.L. és un responsable de les dades personals que vostè (interessat) ens facilita. Nosaltres recollim les seves dades següents:
Nom i cognoms, direccions, codi postal, població, província, telèfon de contacte, números de telèfon, e-mail.
Al formulari de sol·licitud de treball, se sol·liciten dades complementàries relatives a l’experiència i estudis, així com també el currículum vitae. Aquesta informació es tractarà seguint els criteris que estableix la llei en aquests casos.

2. Per què ho necessitem?
Necessitem les seves dades personals per poder proporcionar els serveis següents:
• Enviar els productes
• Enviar ofertes especials
• Subscriure’s al butlletí

3. Què en fem?
Les seves dades personals són tractades a EMILI MACIA OLLER,S.L., situada al AVDA.CASTELL DE MONTBUI,17 BXO - 08182 SANT FELIU DE CODINES, Barcelona. L’allotjament i emmagatzemat de les seves dades es realitza als servidors de les oficines principals de EMILI MACIA OLLER,S.L. . que es localitza a Espanya.
Cap tercer té accés a les seves dades, tret que s’indiqui de forma explícita al formulari per acomplir amb el servei. En aquests casos, seran transmesos únicament a l’empresa associada a EMILI MACIA OLLER,S.L. responsable de realitzar el servei.

4. Quant temps ho desem?
Sota la llei espanyola, conservem les seves dades mentre continuem prestant els serveis a dalt descrits i mentre vostè no ens indiqui el contrari. D’acord amb la política de retenció de dades, després d’aquest període, les seves dades personals seran destruïdes de forma irreversible.

5. Quins són els seus drets?
Si creu que les dades personals que tenim sobre vostè són incorrectes o estan incompletes, pot sol·licitar veure aquesta informació, rectificar-la o bé eliminar-la. Si us plau, contacti amb nosaltres a través de l’e-mail emofrancesc@telefonica.net.

En el supòsit que volgués fer reclamació de com hem tractat les seves dades personals, si us plau contacti amb el responsable de la seguretat de les dades personals, al correu electrònic indicat anteriorment o escrigui al AVDA.CASTELL DE MONTBUI,17 BXO - 08182 SANT FELIU DE CODINES, Barcelona. El nostre responsable de seguretat de les dades personals, analitzarà la seva reclamació i treballarà amb vostè per solucionar el problema.
Si amb tot això considerés que les seves dades personals no han estat tractades apropiadament d’acord amb la llei, pot contactar l’Agència Espanyola de Protecció de Dades i presentar-los-hi una reclamació.